iPhone 7s, iPhone 7s Plus и iPhone 8 вече са в производство

Sonny-Dickson-iPhone-leaks

Според нова информация в мрежата, доставчиците на компоненти за iPhone, са отбелязали силни продажби през месец юли. Както се досещате, това може да означава само едно – започнало е производството на следващите iPhone-и.

По-интересното е, че според източници на DigiTimes, в масово производство са и трите модела, нови iPhone-и – iPhone 7s, iPhone 7s Plus и iPhone 8. Споменава се, че няма да има недостиг на LCD панели за iPhone 7s и iPhone 7s Plus. Доставките на OLED дисплеи за iPhone 8 обаче са проблем и със сигурност произведените количества ще са силно ограничени.

Информацията донякъде съвпада с очакванията на Ming-Chi Kuo от KGI Securities. Според него, и трите iPhone-а ще бъдат представени през септември, но iPhone 8 няма да успее да отговори на високото търсене и ще бъде произведен в силно ограничени количества.

Не пропускай:  Apple пуснаха iOS 11.4.1, tvOS 11.4.1 и watchOS 4.3.2

На снимката горе пък, можете да видите трите нови iPhone-а. Изображението идва от Sonny Dickson (чрез 9to5mac). Любопитният момент е, че и трите устройства са с изцяло стъклен корпус. Освен смяната на дизайна, това означава и поддръжка на безжично зареждане. Връщайки се към коментара от KGI Securities обаче, не бързайте да се радвате – вероятно, за да се възползвате от безжичното зареждане, ще трябва да си закупите допълнителен аксесоар.