[drop test] iPhone 4S vs Samsung Galaxy S III

    Има нещо странно забавно в това, да гледаме най-различни тестове на мобилни устройства. Дори такива, водещи до разрушаването им (особено ако на са нашите собствени, разбира се).

    Попаднахме на пореден тест с две от най-желаните устройства на пазара в момента – изцяло стъкления iPhone 4S и Samsung Galasy S III (aka SGS3), който е с пластмасов капак. Пичовете от SquareTrade са направили и заснели три теста на двата телефона, сравняващи последиците от изтърване, “невинна детска игра” и изпадане на устройствата от автомобил.

    Имайте предвид, че по тестове като този, не може да се съди реално за здравината на самото устройство. Много зависи под какъв ъгъл е паднало устройството, дали и имало “късмета” да падне върху малко камъче например и много други. В случай, че намирате този тип тестове за забавни (по странен начин, но забавни) – просто гледайте и се забавлявайте.

    Update: Попаднахме на още едно видео, този път на колегите от AndroidAuthority, показващо отново дроп тест на Samsung Galaxy S III срещу iPhone 4S. Втори тур – забавлявайте се .

    iPhone 4S видео ревю и характеристики.
    Ssmsung Galaxy S III предаставяне, видео и характеристики.