Излезе BlackBerry PlayBook OS 2.0

    BlackBerry PlayBook OS 2.0 официално излезе. Ето някои от новите неща, които ще откриете в ъпдейта:

    Email, Calendar, Contacts

    Едно от готините неща, които ще видим в PlayBook OS 2.0, са вградените email, calendar и contacts приложения. Потребителите вече могат да управляват всички свои email акаунти от унифицирана входяща кутия. Те могат да управляват задачите си за деня, да използват функцията People View of your day*, да видят информация за своите контакти, получена от различни социални мрежи като Facebook, Twitter и LinkedIn.

    *Ако потребителят има 3 събития за дадения ден, например бизнес среща с Иван, Павлин и Теодор, друга бизнес среща с Петър, а приятелка на потребителя, Веси, има рожден ден същия ден, People View of your day ще покаже имената на тези хора, т.е. Иван, Павлин, Теодор, Петър и Веси.

    Интеграция на социални мрежи в Calendar и Contacts

    Вграденото calendar приложение изтегля информация от социалните мрежи и я предоставя на потребителите. В информацията за контактите динамично се получава най-новата информация за тях, публикувана във Facebook, Twitter и LinkedIn.

    BlackBerry Bridge

    BlackBerry Bridge позволява на потребителите да използват своя BlackBerry смартфон като дистанционно управления за своя PlayBook таблет.

    Open On

    Удобната функционалност позволява на потребителите да отварят своите документи, снимки и линкове от своя BlackBerry смартфон на своя PlayBook таблет с едно докосване. По този начин потребителите могат да се възползват от предимствата на своя BlackBerry смартфон и по-големия екран на своя PlayBook таблет.

    Това са само част от новите неща, които ще откриете в PlayBook OS 2.0. Повече информация можете да откриете на страницата на The Official BlackBerry Blog.