Изтекоха изображения на следващата Mi Band 6 фитнес гривна

През Q2 на 2021 година, се очаква Xiaomi да представя 6-то поколение на Mi Band фитнес гривната си. Джаджата си спечели милиони фенове по света и определено се следи от феновете на компанията. Преди няколко дни, в мрежата се появи информация, че потребителите ще могат да отговарят на WhatsApp и Telegram съобщения, директно от Mi Band 6, а сега – изображения, които разкриват дизайните на Xiaomi Mi Band 6 и Mi Smart Band 6.

Mi Band 6 е с номенклатурен номер XMSH15HM и идва под името на Huami. Не е кой знае каква изненада, като се има предвид, че Xiaomi са акционери в Huami, а последните се занимават с производството на носимите им джаджи.

Виж още:  Xiaomi представиха Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G и Mi 11i заедно с Mi Smart Band 6 и Mi Smart Projector 2 Pro за световните пазари

Всъщност Mi Band 6 много прилича на Mi Band 5. Разликите ще са в характеристиките, като значим момент е, че Mi Band 6 ще има магнитно зарядно и това ще се хареса на феновете. Очаква се още система за измерване на кисклорода в кръвта, поддръжка на Amazon Alexa в глобалната версия и 30 режима за различни тренировки. Според някои слухове, Mi Band 6 ще има и вграден GPS, както и отговори на известия в някои приложения. Китайската версия пък, ще може да се похвали с NFC за безжични разплащания.