JBL TUNE 220TWS и LIVE 300TWS са по-шарена и по-евтина алтернатива на AirPods

AirPods са страхотен успех за Apple. Не е изненадващо, че и други компании искат да влязат в този нов пазар със собствени алтернативи.

JBL TUNE 220TWS

Една от тези компании е JBL и техните TUNE 220TWS безжични слушалки много приличат на AirPods.

Разликите?

Предлагат се в повече цветове и са по-евтини – едва 100 щатски долара.

JBL TUNE 220TWS се предлагат в шест цвята, като от компанията обещават 3 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика с едно зареждане. Калъфът им осигурява допълнителни 16 часа живот на батерията. Разбира се, безжичните слушалки на JBL не поддържат някои от функциите на AirPods – няма поддръжка на гласовия асистент на Apple и нямат noise-canceling.

От друга страна, JBL TUNE 220TWS биха могли да бъдат добра алтернатива за потребителите, търсещи по-изгодна цена. Случайно или не, това биха могли да бъдат същите потребители, използващи по-евтините модели iPhone – iPhone XR например, а защо не и собствениците на по-стари устройства на Apple като iPhone SE, iPhone 6s или iPhone 7.

Не пропускай:  POCO Pop Buds са първите TWS слушалки на компанията

JBL LIVE 300TWS

Има и една идея по-скъпи безжични слушалки от JBL, които все пак са по-евтини от AirPods Pro. Това са LIVE 300TWS безжичните слушалки. Те покриват IPX5 стандарта за влагоустойчивост, имат вграден Google Assistant (гласов асистент на Google), Amazon Alexa (гласов асистент на Amazon) и специален TalkThru режим на работа. Издържат до 4 часа с едно зареждане и се предлагат за 150 щатски долара.

LIVE 300TWS определено са интересен продукт, най-вече заради поддръжката на Google Assistant и Amazon Alexa. Определено биха впечатлили доста потребители.

чрез engadget