[PR] LG представя система за крафт бира на основата на капсули по време на CES 2019

LG Electronics (LG) ще представи машина, на основата на капсули, за производството на крафт бира – LG HomeBrew по време на CES 2019. Устройството улеснява пивоварния процес благодарение на капсулите, които оптимизират алгоритъма свързан с ферментацията, както и с удобната самопочистваща функция – идеален продукт за всеки, който търси удоволствието от създаването на своя собствена, студена и хубава бира.

Уникалната система на LG, базирана на капсули, предоставя революционно улеснение в изкуството на пивоварството – активиране само с едно-единствено докосване. С комплект капсули за еднократна употреба – които включват малц, дрожди, масло от хмел и различни вкусове – и с натискането на един бутон, потребителите могат да се отпуснат докато LG HomeBrew автоматизира цялата процедура от ферментация, през карбонизация и отлежаване чак до сервиране и почистване. Безплатно придружаващо приложение (за Android и iOS устройства) позволява на потребителите да проверяват докъде е стигнала тяхната HomeBrew по всяко време и навсякъде.

HomeBrew не само предлага невероятно лесен начин да си направиш крафт бира, но и подобрява качеството й. Оптимизираният алгоритъм на ферментация интелигентно контролира процеса с прецизен контрол на температурата и налягането за гарантиране на успешен процес. Интелигентната система също така премахва всички трудности свързани с почистването, които неизменно придружават този процес в домашни условия. Автоматичната дезинфекция използва нищо повече от топла вода, което гарантира, че всичко е хигиенично изчистено за следващия път.

Проектиран съвместно с уважавани любители на бирата, HomeBrew позволява всички различни популярни видове да са с отлични резултати дори в домашна обстановка. Пет отличителни, вкусово обогатени бири със сигурност ще ви впечатлят: hoppy American IPA, golden American Pale Ale, English Stout, Belgian-style Witbier и Czech Pilsner. Уредът може да произвежда до 5 литра бира с премиум качество за срок от 2 седмици в зависимост от типа на алкохолната напитка.

“LG HomeBrew е кулминацията между всички продукти, за дома и технологиите за пречистване на водата, които сме развивали през последните десетилетия.“, заяви Сонг Дае-хун, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Домашното пивоварство е нараснало с огромни темпове, но все още доста любители на напитката не са се престрашили да опитат заради определени бариери и ние мислим, че именно тези клиенти според нас ще бъдат привлечени от LG HomeBrew.”

Посетителите по време на CES 2019, който ще се проведе между 8 и 11 януари ще имат възможността да се насладят на револицонния LG HomeBrew на щанд #11100 в Конгресния център в Лас Вегас.