[PR] Motorola – равносметка за 2018 година

2018-а беше паметна година за Motorola – от представянето на последното 6-о поколение от най-успешната ни серия – moto g6, през влизане в историята като първият производител, който свърза потребителите с 5G мрежа посредством модулната технология, до честването на значимо събитие – нашата 90-годишнина… Имахме много поводи да празнуваме.

Историята продължава с moto g6 и moto e5

Преди пет години Motorola насочи усилията си към това да предложи на потребителите качествени смартфони с първокласни характеристики на повече от достъпна цена. Това трябваше да са нови устройства с модерен дизайн, които представят последните технологични иновации, а не стари модели на по-ниска цена.

Тази година продължихме да следваме същата линия с най-новите модели от сериите moto g и moto e. Тези устройства съчетават иновациите, които са най-важни за вас, с още по-интелигентни функционалности и се фокусират върху дисплея, дизайна и мощността. Работят с процесори Qualcomm® Snapdragon™, ползват Android™ 8.0 Oreo™ и поддържат любимите ексклузивни функции Moto Experience, които отключват възможностите на изкуствения интелект.

Семейството moto g предлага по нещо за всеки. Moto g6 plus ви дава интелигентна камера и впечатляваща производителност; moto g6 e за хората, които търсят впечатляващ дизайн и иновативни функции; с moto g6 play можете да сте спокойни, че ще свършите без никакъв проблем всичките си задачи за деня и няма да ви се наложи да го зареждате до следващия ден.

Пренаредихме пазара на среден клас устройства с moto z3 play

Доказателство за нашата решимост да направим високия клас устройства достъпни за по-широк кръг потребители, moto z3 play, който представихме тази година, не просто предлага отлично качество, премиум мобилно изживяване и функции от последно поколение, но и впечатляващите 40 часа живот на батерията с прилежащия moto mod™. Серията moto z и moto mods™ прекрачват ограниченията на традиционните смартфони, като ви дават усъвършенствани функции само с едно щракване. Модулната технология трансформира вашия moto z3 play в уникално мобилно изживяване, съобразено с вашите нужди. Смартфоните moto z правят това, което никой друг телефон не може, на цена, която никой не може да конкурира.

Влязохме в историята с нашия 5G moto mod

Говорейки за модули… След като през последните две години непрекъснато разширяваше възможностите на смартфоните с по-добри фотографски функции, звук, живот на батерията и още, тази година Motorola разгърна потенциала на moto mods™ по изцяло нов начин, превръщайки се в първия производител, предложил на пазара технология с 5G. С до 10 пъти по-висока скорост от съвременната безжична технология, по-малко забавяне и по-широк честотен диапазон, достъпът до 5G мрежи ще заздрави мобилната свързаност и драстично ще подобри смартфон изживяването.

Не пропускай:  Ще видим Motorola RAZR 2 през септември?

През ноември отпразнувахме още една голяма крачка напред към изпълнението на тази цел. Като използвахме търговската радио мрежа 3GPP 5G New Radio (NR) в Провидънс, Роуд Айлънд и 28 GHz честота на Verizon, успяхме да реализираме първия успешен тест на предаване на данни с moto z3, сдвоен с 5G moto mod™. Този успешен тест беше реализиран със същото устройство, което потребителите ще използват в 5G мобилната мрежа на Verizon. Това е поредното постижениe в областта на 5G на Verizon и техните партньори в рамките на последните няколко месеца по пътя към предоставянето на 5G мобилни услуги през 2019 г.

Ново попълнение в нашето голямо семейство – motorola one

Тази година приветствахме нов член в семейството на Motorola – motorola one. С него можете да сте спокойни, че винаги сте на линия, информацията ви е защитена и сте подготвени за всички неочаквани моменти, които животът предлага. По-издръжлива батерия, неограничено пространство за съхранение за снимки и видеа, подобрени функции за сигурност – motorola one ви дава увереността, че можете да правите всичко, което поискате, когато поискате. Той е интелигентен, практичен и създаден изцяло с мисъл за вас.

90 години Motorola… честваме един исторически бранд

И накрая, но не последно място, на 25 септември отпразнувахме 90-годишнината на компанията. На този ден през 1928 г. в Чикаго само с един продукт и петима служители братята Пол и Джоузеф Галвин създават компанията-предшественик на Motorola – Galvin Manufacturing Corporation. През годините Motorola е имала много поводи и вълнуващи моменти за празнуване. От автомобилните телефони, през телефоните с капаче, до смартфоните; от първите текстови съобщения до предаването на данни в 5G мрежа – ние останахме верни на нашата цел да прекрачваме границите, които стоят пред иновациите, и да правим технологиите достъпни за всички потребители в максимално опростен формат.