[Press Release] Нов директор за централноевропейските пазари в Sony Mobile Communications

    Sony Mobile Communications представи Тибор Вагнер – новият директор за Централна Европа. Той поема задачата да развива пазара на смартфоните на Sony в Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния и България.

    Преди да заеме този пост, г-н Вагнер е отговарял за стратегическото сътрудничество с Deutsche Telekom group в глобалния екип на Sony Ericsson. През годините той е ръководел дейността на компаниите Ericsson и Sony Ericsson в Централна и Източна Европа за период от 8 години, отговарял е за глобалния бизнес на Sony Ericsson с Hutchison group, както и е заемал длъжността управляващ директор на представителството на компанията в Италия в периода 2009 – 2011 г.

    Тибор Вагнер:

    • “Вярвам, че новата линия смартфони на Sony и синергията им с другите Sony продукти ще предостави нови възможности за бизнеса ни на всички централноевропейски пазари и ще създаде незабравими нови изживявания за потребителите на Sony”

    Г-н Вагнер е унгарец, има 2 деца, обича да спортува, да кара мотор, да слуша джаз и рок музика. Той ще пътува постоянно между офисите във Варшава и Будапеща.