Oppo отвориха централа в Западна Европа

Oppo откриха централа в Западна Европа – Диселдорф, Германия. Придържайки се към стратегията си за “глобализация на марката и локализация на операциите”, това е официалното представяне на Oppo в Западна Европа.

През юни, 2018 година, Oppo предложиха Oppo Find X в Европа. В рамките на последните две години, компанията започна да се развива във Франция, Италия, Испания, Холандия, Великобритания, Швейцария и Германия. Продажбите им за Q1 на 2020 година са се увеличили с над 1000%, спрямо предходната година. Вероятно най-ключова заслуга е партньорството им с мобилни оператори като Orange и Vodafone. Разбира се, рекламата също им помага – Oppo са спонсорирали събития като Уимбълдън и French Open.

Не пропускай:  OnePlus ще пусне достъпни смартфони

Maggie Xue, президент на Oppo за Западна Европа, коментира:

“С удоволствие съобщаваме за официалното откриване на централата на Oppo в Западна Европа (Дюселдорф). Гордеем се с постигнатото досега. Вярваме, че създаването на централата в Западна Европа, ще ни помогне да активираме по-добре регионалните ресурси, да засилим още повече подкрепата на регионалните пазари. В условията на остра конкуренция, ние ще станем водещ играч на пазара на мобилни телефони в Западна Европа.”