Появиха се рендъри на Xiaomi Mi 10 Ultra

На 11 август (утре), Xiaomi ще представят Mi 10 Ultra или Mi 10 Extreme Commemorative Edition. Това ще е “върхът на сладоледа” в смартфон бизнеса на компанията, по случай 10-годишния им юбилей на пазара.

През уикенда обаче, изтекога рендъри на Mi 10 Ultra… Според тях, Mi 10 Ultra ще има четири, вертикално разположени камера сензора на гърба. Горният сензор ще е перископичен и е украсен със сребърна рамка, която да подчертава значимостта му. Има и надпис, който обещава до 120X приближение (най-вероятно, това е цифровия зуум).

Според предишни слухове, Mi 10 Ultra ще има AMOLED дисплей със 120Hz опресняване, супер бързо 100/120W зареждане и 4500 mAh батерия. Ще има три версии спрямо капацитета на RAM-а и вградената памет, като най-ъпгрейднатата ще бъде с 16GB RAM и 512GB вградена памет. Налице ще са екстри като стерео високоговорители, NFC, 55W бързо безжично зареждане, вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци и подобрена система за охлаждане.

Не пропускай:  iPhone 11 е най-продаваният смартфон в света за първата половина на 2020 година

За да се подчертае премиум статуса на Mi 10 Ultra, очаква се лимитирана версия с керамичен гръб, както и такава с изцяло прозрачен гръб.