Samsung обещават 3 основни Android ъпдейта за последните си флагмани

По време на официалното представяне на Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra и Galaxy Z Fold 2, Samsung обърнаха внимание на взаимодействието между компанията и феновете, както и върху усилията си, да чуят желанията на потребителите. Едно от тези желания е, да се удължи жизнения цикъл на смартфоните им. И Samsung явно са “чули”…

Samsung коментираха нова смартфон политика, осигуряваща тригодишен цикъл на актуализиране на операционната система. Според слуховете, въпросната политика ще влезе в сила от Galaxy S10 серията на корейците, които съответно ще получат не само Android 11, а и Android 12 още една година по-късно.

До момента, Samsung актуализирана флагманите си две години, след което преминаваха в режим на доставяне на ъпдейти по сигурността (при това не ежемесечни). Остава неуточнен въпросът, за колко време ще успеят Samsung да осигуряват новите версии на Android след офциалното им пускане от Google.. Ще Ви напомним, че Android 11 ще бъде официален и наличен в Pixel смартфоните, които ще бъдат представени на 8 септември. Остава да засечем времето, за което Samsung ще пуснат OneUI на базата на Android 11 за Galaxy смартфоните.

Не пропускай:  Galaxy Z Fold S ще е нещо като Surface Duo, но по-добро...