[PR] Galaxy A30s с подобрени основни функции

Samsung Electronics Co., Ltd. представи новия Galaxy A30s с обновен дизайн и подобрени иновации. Създаден за тези, които искат да снимат и улавят изживяванията си навсякъде и по всяко време, Galaxy A30s осигуряват нужната производителност за ерата, в която всичко е „на живо“. С многофункционална камера, непрекъснат Инфинити дисплей от край до край и дълъг живот на батерията, този нов смартфон включва обновени възможности на функциите, които имат най-голямо значение за тези потребители.

„Смартфоните са основна част от живота на хората, свързвайки ги и позволявайки им да споделят изживявания си със света наоколо. Затова потребителите искат и изискват да получават най-доброто от своите устройства,“ каза Йон-Жонг Ким, Вицепрезидент и Директор на групата за иновативно продуктово планиране, бизнес Мобилни комуникации в Samsung Electronics. „Тъй като начина, по който хората използват смартфоните си продължава да се променя, ние се стремим непрекъснато да внедряваме иновации, предоставяйки на потребителите най-доброто възможно мобилно изживяване. Новият Galaxy A30s е следващата стъпка в осигуряването на производителност от следващо ниво за най-важните ежедневни функции.“

Новият Galaxy A30s притежава впечатляващ нов дизайн, включващ уникална геометрична шарка и футуристичен холограмен ефект на задния панел. Наличен в три нови цвята – черен, бял и зелен – елегантният Galaxy A30s представя стилен външен вид и усещане.

Не пропускай:  iPhone 11 е най-популярният смартфон в света

Оборудван с мощна 4000mAh батерия с възможност за бързо зареждане и Game Booster, базиран на изкуствен интелект, Galaxy A30s предлага най-доброто гейминг изживяване навсякъде и по всяко време, без да се налага да се притесняваш за заряда.

Galaxy A30s

Galaxy A30s идва с три камери на гърба: Подобрена 25МР основна камера, 8МР Ултра широка камера и нова 5МР камера за дълбочина. С функцията Live Focus в 5-мегапикселовата камера за дълбочина, сега имаш възможност да приложиш професионално изглеждащ боке ефект и да създадеш по-динамични портрети бързо и без усилия.

Умните инструменти на камерата, включително Intelligent Flaw Detector и Scene Optimizer, правят заснемането на перфектната снимка с Galaxy A30s лесно и удобно.

Galaxy A30s сега разполага с вграден скенер за пръстов отпечатък в екрана за по-лесен и интуитивен начин за защита на съдържанието на потребителите, без да прави компромиси с дизайна.

С Galaxy A30s получаваш безпроблемна връзка с екосистемата на Galaxy и може да се насладиш на пълния набор от услуги, включително Samsung Health, Knox и още.