[PR] Samsung стартира официалните продажби на Galaxy Note10 и Galaxy Note10+ в България

От днес Samsung стартира официалните продажби в България на двата флагмана от серията Galaxy Note – Note10 и Note10+. С водещи в индустрията характеристики, Note10 и Note10+ дават на потребителите палитра от възможности да изразят креативния си потенциал и да превърнат всеки един момент в специален. С обновен S Pen, професионална камера, творчески инструменти и мощна батерия, двата модела предлагат производителност без аналог на пазара.

Екран от край до край

За първи път досега, серията Galaxy Note10 идва в два размера, за да могат потребителите да изберат най-подходящия смартфон за тях. Galaxy Note10 е с 6.3-инчов Инфинити дисплей като на кино и е най-компактният Note някога. Galaxy Note10+ е с 6.8-инчов Инфинити дисплей като на кино и е най-големият форм фактор в серията досега, но същевременно пасва удобно в ръката и е лесен за използване.

И двата модела са оборудвани с награждавания с награди Dynamic AMOLED дисплей. С HDR10+ сертификат и динамичното картографиране на тонове, снимките и видеата са по-ясни от предишни модели Note, и са придружени от забележителна и широка цветова гама.

Обновен S Pen

Galaxy Note10 и Galaxy Note10+ добавят нови функционалности на познатия S Pen, който идва с обновен дизайн и възможност за превръщане на ръчни записки в дигитален текст само с един клик. Сега, чрез функцията Air actions, имате възможност да управлявате устройството само с жестове, посредством металния стилус.

Директна връзка с персоналния ти компютър

Чрез интегрираната връзка с Windows, директно в Бързия панел на смартфона, вече лесно можеш да изпълняваш ежедневните си задачи и да унифицираш работата със своя персонален компютър. Сега можеш да виждаш всички нотификации, да изпращаш и да получаваш съобщения, да преглеждаш изображения и да прехвърляш файлове между устройствата без да се налага да поглеждаш към екрана на телефона си или обратно.

Не пропускай:  Представянето на Galaxy Note 20 ще бъде само онлайн

Проектиран за създателите на съдържание

Със смартфоните Galaxy Note10 създателите на съдържание получават най-съвременните инструменти, за да заснемат зашеметяващи видеа и снимки и да ги редактират на момента, директно от телефона.

За всички, които търсят още повече начини за изразяване, Galaxy Note10 предлага иновативни AR и 3D технологии в камерата за създаване на динамични рисунки, ефекти и анимации. Благодарение на 3D Scanner, първият в серията Notе досега, DepthVision камерата на Galaxy Note10+ може да сканира даден обект и мигновено да го превърне в подвижно 3D изображение.

А сега за геймъри или влогъри, които искат да добавят индивидуалност към своите стриймове, серията Galaxy Note10 представя приложението Screen recorder с възможност за запис дори при изключен екран, опцията за картина в картината (picture-in-picture) и интеграция със S Pen за лесно добавяне на коментари.

Мощна батерия и супер бързо зареждане

И двата смартфона Galaxy Note10 идват с батерии, които лесно издържат цял ден интензивна работа. Galaxy Note10 разполага с батерия с капацитет 3500mAh, а Galaxy Note10+ с 4300mAh и функция за супер бързо зареждане. Сега само с 30 минути жично зареждане с мощност от 45W, устройството е готово да издържи натоварването на деня. Безжичното PowerShare зареждане е налично в двата нови модела от серията, за да може да презаредиш удобно Galaxy Watch, Galaxy Buds, или друго Qi-съвместимо устройство, използвайки своя Galaxy Note10.

Наличност на Galaxy Note10 и Galaxy Note10+

Galaxy Note10 е вече наличен в България в цветове Сребърно сияние, Розово сияние и Черно сияние, а Galaxy Note10+ ще бъде наличен у нас в цветове Сребърно сияние, Бяло сияние и Черно сияние.