[PR] Новият Galaxy Watch Active2 – от днес в магазините на VIVACOM

Новото поколение смарт часовници на Samsung – Galaxy Watch Active2 вече са в търговската мрежа на VIVACOM. Умният аксесоар е подходящ избор за всички, които обичат да подържат добра физическа форма в съчетание с елегантност и стил. Устройството се предлага в две разновидности: Stainless steel е направен от неръждаема стомана и идва със стилна кожена каишка, а Aluminium – от алуминий и с удобна флуореластомерна каишка.

Galaxy Watch Active2 помага на потребителите да останат във форма с измерване на данни чрез ново поколение вградени сензори, които дават обратна връзка в реално време, както и треньор за тичане, който дава практически насоки. Часовникът разпознава автоматично 7 различни програми, както и още 39 възможни за ръчно добавяне, записва време, километри и постигнати резултати.

Galaxy Watch Active2 може също да измерва качеството и количеството на съня на потребителя. Освен за физическото здраве, моделът се грижи и за спокойствието на потребителите през стрес мениджъра, който измерва нивото на стрес чрез нов подобрен алгоритъм и предлага дихателни упражнения за спокойствие.

Чрез вграденото bp Lap приложение се измерва и пулсът на потребителя, уведомявайки когато е прекалено нисък или висок. Също така устройството притежава функция, която разпознава рязко падане и изпраща автоматично съобщения до въведените за такива случаи контакти.

С приложението за контрол на камерата, потребителите могат да свържат часовника със смартфонът си ако той е от сериите Galaxy S9 / S9+ / S10 / S10+ / S10e / S10 5G / Fold / Note 9 / Note 10. По този начин те могат от отдалечено място да контролират камерата на устройството си през Galaxy Watch Active2.

Благодарение на модернизираните Bixby функции, иновативното устройството предоставя полезни услуги за всекидневния живот. Той автоматично разпознава и превежда над 16 езика – текстово и гласово, предоставяйки удобно и улеснено общуване.

Galaxy Watch Active2 се предлага в двете разновидности – Stainless steel на цена от 19.98 лв. на месец с план SMART L+ и Aluminium на цена от 26.98 лв. на месец в комбинация с план SMART L+, в два размера – 40 ММ и 44 ММ.