[PR] Само онлайн от Теленор тази седмица три смартфона с неустоима отстъпка от 30%

От 25 до 29 октомври, клиентите на Теленор България, могат да се възползват от онлайн отстъпка не за един, а за цели три смартфона. Подгответе се за Хелоуин с един от трите модела, XIAOMI Redmi 9T 64 GB, TCL 20 5G 128GB и Motorola Moto G9 64GB с неустоима отстъпка от цели 30% с абонаментен план Тотал+ или Тотал Макс с договор за 24 месеца, при заплащане в брой и запечатайте спомените от вълнуващата призрачна вечер.

Технологичните лакомства за празника са валидни с въвеждането на промокод SPOOKY30, с който да усладите още повече последните дни от октомври.

Всяка седмица клиентите на оператора могат да се възползват от отстъпка при онлайн покупка в брой на различни модели телефони и устройства от портфолиото на Теленор.

Онлайн магазинът на оператора актуализира седмичните предложения всеки понеделник, като клиентите могат да се възползват от промо офертата в рамките на седем дни. Освен атрактивната отстъпка, Теленор предлага и безплатна доставка до всяка точка в страната.

Пълна информация за това и други предложения на онлайн магазина на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.