[PR] Samsung Galaxy S10 идва в кралско червено

Samsung пуска на българския пазар своя премиум смартфон Galaxy S10/S10+ в нова цветна версия – кралско червено, в унисон с актуалните модни тенденции. В свят, в който модата и технологиите вървят ръка за ръка, смарт устройствата, които ползваме, демонстрират нашия личен стил и изразяват индивидуалността ни. Новият цвят на Samsung Galaxy S10/S10+ подчертава елегантния дизайн, акцентирайки върху детайла, и така насочва вниманието към неограничения потенциал за работа и забавления, които устройството предлага.

Безупречно съчетание на стил и качество

Galaxy S10 налага нов стандарт при смартфоните с изцяло нов динамичен AMOLED дисплей, камера от следващо поколение и интелигентна производителност, която осигурява много повече възможности за потребителите.

Дизайнът на Samsung Galaxy S10 кореспондира безупречно с най-добрия до сега екран на Samsung. Първият смартфон със сертифициран HDR10+ динамичен AMOLED дисплей осигурява по-широк спектър от цветове за ярка, жива и реалистична картина с още по-дълбоки черни и по-ярки бели цветове, дори и при силна слънчева светлина.

Основавайки се на лидерството на Samsung при камерите с двойна апертура, Galaxy S10 въвежда нова технология с усъвършенствано разпознаване на сцени, което улеснява заснемането на невероятни снимки и видеоклипове. За първи път в S серията, Galaxy S10 предлага ултраширок обектив със 123-градусово поле на видимост, подобно на човешкото око – перфектен за улавянето на впечатляващи пейзажни снимки, големи панорами и групови кадри. За първи път в индустрията камерите дават възможност за видеозаснемане в HDR10+ качество. Наред с това, Galaxy S10 прави умните функции още по-прецизни с помощта на невронния процесорен модул (NPU) за перфектни професионални снимки, без нужда от ръчен избор на разширените настройки на камерата, а оптимизаторът на сцени вече може да разпознава и обработва по-точно 30 популярни сцени.

Не пропускай:  Представянето на Galaxy Note 20 ще бъде само онлайн

Galaxy S10 е най-умното устройство на Samsung и предлага премиум хардуер и софтуер и съвсем нови възможности за споделяне на заряд, повишаване на производителността с AI и интелигентен Wi-Fi.

Новият AI софтуер на Galaxy S10 автоматично оптимизира работата на процесора, батерията, RAM паметта и дори температурата на устройството. Въз основа на навиците ти, Galaxy S10 научава как използваш устройството си за по-бързо стартиране на най-често използваните приложения и продължава да се учи и да се подобрява с времето.

Galaxy S10 предлага всичко, което очакваш от Galaxy S серията и още – бързо безжично зареждане 2.0, IP68 водо- и прахоустойчивост, процесор от следващо поколение и услуги на Samsung като Bixby, Samsung Health и Samsung DeX. Оборудван е със Samsung Knox, както и със защитена папка, поддържана от хардуер, в който се намират твоите лични пароли за мобилни услуги с активиран блокчейн.

GALAXY S10 / GALAXY S10+ ВИДЕО РЕВЮ