[PR] Смартфонът HONOR 20 Pro вече е наличен в А1

А1 стартира продажбите на смартфона HONOR 20 Pro. Клиентите на компанията ще имат възможност да закупят смартфона за 35,99 лева на месец или 719,99 лева в брой с абонаментен план A1 One Unlimited 5XL. При покупка на модела от магазинната мрежа или онлайн на a1.bg, клиентите на телекома ще получат смарт гривната HONOR Band 5.

HONOR 20 Pro

HONOR 20 Pro комбинира стил и издръжливост, като корпусът му е изграден от алуминиева рамка и стъкло. Най-впечатляващата част от дизайна е холографският ефект на задния панел на устройството, постигнат чрез новата технология от HONOR – Triple 3D Mesh. А1 ще предлага модела във фантомно черно и фантомно синьо.

Смартфонът е с 6,26-инчов FHD+ IPS LCD дисплей, който пресъздава ярка и детайлна картина с наситени цветове. В отвора на дисплея е разположена 32 MP селфи камера (f/2.0), която разполага с възможност за заснемане на селфита с 3D портретно осветление, както и на FHD видео с до 30 кадъра в секунда.

Системата от четири камери е разположена вертикално на гърба на смартфона. Основната широкоъгълна камера е 48 MP (f/1.4) и допринася за заснемането на ясни и детайлни изображения дори при ниска осветеност. Суперширокоъгълният сензор с 16 MP (f/2.2) запечатва по-обширни кадри със зрително поле до 117 градуса.

Комбинацията от камери включва и телефото обектив с 8 MP, както и 2 MP обектив за макрофотография.

HONOR 20 Pro разполага с мощния осемядрен процесор HiSilicon Kirin 980, който оптимизира работните процеси и щади допълнително батерията. Нейният капацитет е 4 000 mAh, като поддържа функция за бързо зареждане с до 22.5 W. Оперативната памет на HONOR 20 Pro е 8 GB, а паметта за съхранение на файлове в базовата версия е 256 GB.

HONOR Band 5

Смарт гривната HONOR Band 5 съчетава елегантен дизайн с много спортни режими и иновативни функции, сред които мониторинг на нивата на кислород в кръвта и възможност за дистанционен контрол на музиката, която потребителят слуша. Моделът поддържа 24-часов мониторинг на сърдечния ритъм и съня и издържа до 50 метра под вода. С HONOR Band 5 потребителите имат и 8 варианта за персонализиране на дисплея.