[PR] SuperCharger е първият в света умен часовник със самозареждаща се хибридна система

Революционен продукт на швейцарската индустрия за автоматични часовници, превърнат в шедьовър на смарт технологиите, осигуряващ рекордна издържливост на батерията.

SEQUENT представи ексклузивно на kickstarter.com своето второ поколение самозареждащи се хибридни часовници, базирани на единствена по рода си технология, получила престижната награда за дизайн Red dot.

To поставя нов световен рекорд в издръжливостта на батерията, благодарение на иновативните си концепция „Колкото повече се движиш, толкова повече трансформираш“, при която чистата кинетична енергия се превръща в електрически заряд.

Часовникът SuperCharger е създаден да работи „по команда“ като използва енергия само когато му е необходима. Изключително прецизните вградени сензори проследяват всички дейности, които извършвате, и измерват пулса ви в реално време. Потребителите могат да наблюдават и анализират в детайли здравословното си състояние, използвайки последния писък на технологиите- приложението Sequent BioFeedback, което се синхронизира с всеки Android и iPhone.

SuperCharger е не само най-модерният хибриден смарт часовник, но е и най-щадящият околната среда хибрид, който ефективно намалява вредните емисии в природата. Благодарение на технологията си, той ежегодно предотвратява производството на милиони батерии. Каишката и специалните му електронни части са направени от рециклирана пластмаса, събрана от океаните.

Цена: от 179 щатски долара.

  • Технология за автоматично самозареждане, наградена с редица отличия;
  • Индикатор за сърдечния ритъм с механични стрелки;
  • Най-модерният хибриден смарт часовник на пазара, който подпомага опазването на околната среда.

Цитат: Международното жури на престижните награди за дизайн Red dot:
„Часовникът SuperCharger на Sequent с хибридна система на зареждане, е вълнуваща и иновативна идея, чиято устойчивост е впечатляваща.“

За Sequent:

Създадена през 2016 г., Sequent е водещ швейцарски стартъп в областта на smart технологиите, осигуряваща високо технологични решения за сектора на здравеопазването. През 2017 г. компанията набира над 1. 2 щатски долара от предварителни поръчки, превръщайки се в най-успешната кампания на Kickstarter за Швейцария с доставки на хиляди смарт часовници до над 135 страни. Освен своето второ поколение умни часовници, компанията провежда уникална наградна програма, чиято цел е да мотивира хората да живеят по-здравословно и да намали техния индивидуален въглероден отпечатък.