[PR] Теленор организира срещи с актьорите от „Завръщане“ в свои магазини в четири града

telenor-logo

Теленор организира срещи с някои от любимите актьори от новия български филм „Завръщане“. Срещите ще се проведат в седем магазина в четири града, като всеки, който иска да присъства, може да се запише предварително в приложението MyTelenor. Записването ще бъде отворено до 17 октомври, като потребителите ще могат да изберат конкретния град и магазин, в който да отидат.

На срещите ще присъстват актьорите от филма Райна Караянева, Ники Илиев, Орлин Павлов и Башар Рахал. Първите срещи ще са в Пловдив на 15 октомври, последвани от София на 16 октомври, Варна на 17 октомври и Бургас на 18 октомври. Пълна информация за магазините и часовете можете да намерите тук. По време на събитията гостите ще могат да научат повече за филма, да поговорят с актьорите и да получат автограф.

Не пропускай:  [PR] Теленор организира серия от обучения по дигитална безопасност за родители

По време на всяка от срещите гостите ще имат възможността да се регистрират за томбола за 10 двойни покани за официалната премиерна прожекция на филма „Завръщане“ същата вечер, в същия град. Регистрацията ще бъде на място в съответния магазин, а печелившите ще бъдат изтеглени от актьорите. Спечелилите покана ще я получат на място в магазина.

Теленор партнира на най-новата българска филмова продукция „Завръщане“, която беше заснета през това лято в Пловдив. Това е първата подобна инициатива на компанията в областта на киноиндустрията, в която операторът си партнира с едни от най-популярните и цветни киноартисти и певци на родната ни сцена.