[PR] VIVACOM вече предлагат
Huawei P Smart 2019

Седмица след официалния си дебют във Великобритания, Huawei P Smart вече е в България и е перфектното решение за всички, които искат да зарадват близките или себе си с нов телефон. Той може да бъде закупен както от магазинната мрежа, така и от онлайн магазина на VIVACOM.

Устройството разполага с 6,21“ FHD дисплей със съотношение 19,5:9, който придава страхотно визуално усещане, а поликарбонатовият корпус с преливащ цвят и прецизно извитите му ъгли допълват впечатляващата визия на телефона. 12- нанометровият нов процесор с чип Kirin 710, 3-те GB RAM памет и 3400 mAh батерия дават възможността P Smart 2019 да се справи отлично с всяка поставена задача. 64-тe GB вградена памет с възможност за разширяване до 512 GB с microSD слот са напълно достатъчни за съхранението на цялата лична информация.

Не пропускай:  Huawei HiSilicon наемат млади и талантливи хора в световен мащаб

Двойната основна камера на P Smart 2019е 13 MP + 2 MP и разполага с разкрасителни режими, както и с помощник с изкуствен интелект, който може да разпознава над 500 различни сцени. Тя е допълнена от 8 MP селфи камера, която разполага с технологията за лицево отключване на телефона. Новият Huawei P Smart 2019 може да бъде закупен на цена от 14.98 лв. на месец с мобилен план Smart XL.