Представянето на Galaxy Note 20 ще бъде само онлайн

concept

През последните няколко години, Samsung представя топ моделите си, на специални Unpacked събития два пъти годишно – през февруари за Galaxy S серията и август за Galaxy Note смартфоните. Тази година обаче, Unpacked събитието за Galaxy Note 20 няма да се състои, заради глобалната пандемия. Вместо това, Samsung са решили да има само онлайн събитие.

Според надежден източник от Южна Корея, презентацията на Note 20 ще бъде само онлайн. Samsung често представят таблети и смартфони в ниския или средния клас само с прессъобщения, но за флагман си е нещо съвсем ново.

Тепърва ще се появяват все повече слухове за Galaxy Note 20 и Galaxy Note 20+, но според един от тях – и двата смартфона, ще бъдат със значително по-малък капацитет на батерията от Galaxy S20 Ultra. Това разбира се, би могло да разочарова феновете.

Не пропускай:  LG Display ще произведат 20 милиона OLED панела за 6.1 инчовия iPhone 12

Все пак, трябва да се има предвид, че и двата разполагат с S Pen, а това заема място. Освен това, очаква се да имат нови, по-икономични чипсети и LTPO базирани дисплеи, които да намалят разхода на енергия.

Информацията идва от Galaxy Club. Според тях, Galaxy Note 20 ще има 4000 mAh, а Galaxy Note 20+ ще има 4500 mAh батерия. За стравнение, S20 Ultra идва с 5000 mAh батерия.