Реални снимки на макет на iPhone 8

iphone-8-render
рендър на iPhone 8

Тази година, Apple ще представят три нови iPhone-а. Или поне такива са слуховете за момента. Вярва се, че първите два – iPhone 7s и iPhone 7s Plus – ще са ъпгрейд на миналогодишните iPhone 7 и iPhone 7 Plus. За разлика от други години, този път “S” ъпгрейдът може да претърпи значима промяна в дизайна или по-скоро на гърба на устройствата. Според слуховете до момента, новите iPhone 7s и iPhone 7s Plus ще имат стъклени гърбове, вместо метални) и ще поддържат безжично зареждане.

По-интересен обаче е третият iPhone или юбилейният iPhone 8 (не е задължително да се казва така). Според лийковете до момента, той ще претърпи пълна промяна, като дисплеят му ще заема над 83% от лицевата част. Това е възможно, чрез премахване на физическия Home бутон под дисплея в настоящите модели на компанията и вграждането му под дисплея, заедно със сензора за пръстови отпечатъци.

Не пропускай:  Още рендъри на iPhone SE 2. Анонсът се отлага за септември?

В мрежата има и противоположни слухове, според които Apple, също както Samsung, не са успели да вградят сензора за пръстови отпечатъци в дисплея и според тях – iPhone 8 ще има сензор за пръстови отпечатъци на гърба. Това според нас, както вече сме казвали – не е добра идея.

Колегите от BGR са получили ексклузивни снимки на макет на iPhone 8, като се смята че отразяват финалния дизайн на модела. Добрата новина е, че на гърба на iPhone 8 няма пръстов отпечатък. Разбира се, поне за момента, няма как и да се приеме със сигурност, че сензорът за пръстовите отпечатъци е вграден в дисплея. След макета и новия патент на Apple обаче – има надежда.

Вижте снимките: