[слух] Samsung работят по три нови устройства за 2013 година

    Добри новини за феновете на Samsung. Източник на Sammobile, твърди, че Samsung работят по три нови устройства, които ще бъдат анонсирани през 2013 година.

    Ще започнем с най-интригуващото устройство и това е така нареченият Project J. Project J е следващото поколение Galaxy S устройство. Според слуха, Samsung ще го представят през месец април 2013 година. Galaxy S IV ще има 5 инчов Full HD AMOLED екран, четириядрен процесор, последна версия на Android операционната система и 13 мегапикселова камера. Няма други подробности към момента. Източникът на Sammobile твърди със сигурност, че Project J се отнася именно за Galaxy S IV.

    Второто устройство е версия на Galaxy Note II, но с по-слаби характеристики. Явно Samsung искат да дадат възможност на всички да опитат чувството да работят на голям екран. Смята се, че ще липсва S-Pen и бъдещият смартфон няма да бъде със sAMOLED.

    И накрая, третото устройство върху което се работи, е нов таблет, който да се конкурира с Asus Transformer. Новият таблет ще има 13.3 инчов екран с опция за QWERTY док. Разчита се на желанието на потребителя да има таблет, но и възможността да пише бързо и лесно на хардуерна QWERTY клавиатура. Не е ясно дали каква операционна система ще използва този таблет.