Ще има нов iPhone SE и ще бъде представен през Q1 на 2018 година

iphone-se

iPhone SE е изключително успешен модел на Apple. Компанията защити съществуването му с факта, че има фенове на компактните устройства, но да не се заблуждаваме – той е евтин. Всъщност, iPhone SE е най-евтиният iPhone пускан някога на пазара, без компромиси в хардуера и поостарелия вече дизайн (iPhone SE е с дизайна на iPhone 5 и iPhone 5s).

Наскоро, в мрежата се появи слух, че Apple може да не пуснат нов 4 инчов iPhone. Естествено, слухове има всякакви и е нормално част от тях да не са истина. Няколко дни по-късно, вече се говореше че се работи по следващия iPhone SE. Сега, отново се потвърждава, че ще има “следващ iPhone SE”.

Не пропускай:  iOS 13.5 е налична за iPhone. Включва две функции в пряка връзка с COVID-19

Wistron, тайванската компания подписала споразумение с Apple за производството на следващия iPhone SE, планира да разшири фабриката си в Индия. Говори се за нова производствена линия за iPhone SE в завода им в Бангалор.

Изглежда, че тайванците вече са в преговори с местното правителство за повече земя, необходима за разширяването, която би им позволила да удвоят или дори утроят производството през следващите 5 години.

Говори се, че Wistron ще пуснат новия iPhone SE през Q1 на 2018 година. Говори се още, че ще се появи първо на пазара в Индия, а след това на останалите пазари.