Следващите iPhone 12 ще имат до 6GB RAM?

Според анализатори от UBS Тимъти Аркури и Мунжал Шах, Apple ще пуснат цели четири модела iPhone 12. Според доклада, три от новите ябълки ще са наследници на сегашните iPhone 11 смартфони, а четвъртият ще бъде изцяло нов модел с 6.1 инчов дисплей.

Излиза, че ако пичовете от UBS са прави, ще има 6.7 инчов iPhone, 5.4 инчов iPhone и два броя 6.1 инчови iPhone. Нещо повече, според тях, всички тези модели ще има OLED дисплеи… Ето един логичен въпрос – как точно Apple биха разграничили двата 6.1 инчови модела един от друг, така че да не си пречат при продажбите?

UBS вярват, че 6.1 инчовият iPhone от по-висок клас ще има задна камера с 3D сензор и 6GB RAM, а по-евтиният 6.1 инчов iPhone ще има 4GB RAM. Въпросният, нов 3D сензор на гърба, ще подобри AR в смартфоните на Apple и ще участва за прецизно измерване на разстояния при камера приложението, което ще подобри портретните снимки).

Не пропускай:  Какво знаем за следващите iPhone 12 до момента и как би изглеждал тъмносин iPhone 12 Pro

Ето как биха изглеждали iPhone 12 моделите:

  • 6.7 инчов iPhone: три камери на гърба с 3D и 6GB RAM
  • 6.1 инчов iPhone (премиум) : три камери с 3D и 6GB RAM
  • 6.1 инчов iPhone (по-евтин): две камери на гърба и 4GB RAM
  • 5.4 инчов iPhone: две камери на гърба и 4GB RAM

Според друг слух, който не присъства в доклада от UBS, всички нови модели iPhone ще поддържат работа в 5G мрежи. Все още е твърде рано, за да разберем дали всичко написано по-горе е истина. Преди анонсът на iPhone 12 смартфоните през септември 2020г, очакване анонса на iPhone SE 2, който според слуховете до момента, ще копира дизайна на iPhone 8. Предстои да разберем…