Снимки разкриват тайните на новия S Pen в Galaxy Note 9

Официалното предствяне на Galaxy Note 9 е утре (четвъртък, 9 август), но лийковете продължават. Сега, в мрежата изтекоха маркетингови материали, разкриващи функциите на новия S Pen в Note 9.

На първо място, S Pen ще има Bluetooth. Вече го знаем, но е добре да бъде потвърдено официално (полу-официално). Благодарение на него, S Pen ще може да управлява Galaxy Note 9 – натискане на бутона ще прави скрийншот, ще контролира презентациите, приложенията или както точно реши да го персонализира потребителя.

Снимките разкриват и че S Pen има по-фин връх и ще поддържа 4096 нива на натиск, за още по-прецизен контрол над рисунките или ръчно написаните съобщения.

Galaxy Note 9 ще акцентира и на AI при камерите си. Не би трябвало да е изненада, защото всички вече използват изкуствен интелект за избор на сцена, настройка на цветовете, баланс на бялото и контраст.

Не пропускай:  [PR] Предварителни заявки за Samsung Galaxy S10 серията и от A1

Накрая, но не на последно място, Galaxy Note 9 ще поддържа новo DeX решение само с кабел. Иначе казано, няма да се нуждаете от специална “док” станция, за да изведете съдържанието на по-голям, външен монитор.

Е, утре очакваме официалния анонс на Galaxy Note 9. Ще научим всички подробности за модела.