Снимките на Sony Ericsson WP7 телефона са на спрян прототип

    Показахме ви снимка на Sony Ericsson Windows Phone 7 смартфон. Оказва се, че този телефон няма да се появи на пазара нито в близко бъдеще, нито в по-далечно бъдеще. Според Eldar Murtazin, устройството е прототип, произведен от Sony Ericsson, който след това е бил спрян по някое време още миналата година.

    Sony Ericsson пуска собствена игрова платформа, базирана на PS3. Би било странно, ако мобилният производител използва конкурентната платформа на Microsoft – Xbox 360.

    Освен това, Sony Ericsson си е поставил за цел да се превърне в един от най-големите производители на Android устройства. Това оставя малка възможност на компанията да се насочи и към друга мобилна платформа.

    Това не означава, че компанията напълно е изоставила мобилната операционна система на Microsoft. Според информация от Digitimes, SE работи по Windows Phone 7 телефон. Дори и това да е вярно, телефонът, по който работи компанията, не е QWERTY слайдерът, който видяхме на снимките. В момента Sony Ericsson e съсредоточил своите усилия върху Android и PS3. Можем да очакваме, че дори и компанията да работи по WP7 устройство, то ще е останало на по-заден план и ще мине известно време преди да го видим на пазара.

    Източник: www.intomobile.com