[PR] Веднага след световната си премиера Samsung Galaxy Note 9 може да бъде поръчан от клиентите на VIVACOM

Най-горещата оферта на VIVACOM през август е свързана с ексклузивния нов модел Samsung Galaxy Note 9. Световната премиера на дългоочаквания смартфон започна точно в 17:30 ч., като от 19:00 ч. днес до 23:59 ч. на 23.08.2018 г. всички настоящи клиенти на VIVACOM – физически лица, регистрирани във VIVAOnline, могат да направят предварителни поръчки за него.

Записването се извършва в онлайн форма на интернет страницата на VIVACOM . Всеки клиент, който заяви покупка на Samsung Galaxy Note 9 в брой, ще получи гарантирана отстъпка от 200 лева, ако върне стар смартфон, независимо от модела и състоянието му при доставката на заявеното ново устройство. Притежателите на някои от моделите Samsung Galaxy Note3, Note3 Neo, Note4, Note8, които решат да ги заменят с най-новата версия на флагмана, ще получат отстъпка от 400 лева. Клиентите имат възможност да получат и допълнителна сума за своя стар апарат, след допълнителна оценка. Събирането на старите устройства ще се осъществява чрез куриера, който ще доставя на потребителите заявените от тях нови Samsung Galaxy Note 9. Всички условия на промоцията са публикувани на адрес www.bak2.bg.

Устройствата, заявени в периода на кампанията за предварително записване, ще бъдат доставяни след официалния старт на продажбите на Samsung Galaxy Note 9, на 24.08.2018 г до 16.09.2018г.

Samsung Galaxy Note 9 е едно от най-очакваните устройства на пазара през тази година. Той идва с емблематичния за марката Super AMOLED инфинити дисплей, който в случая е с размер 6.4” и резолюция Quad HD+.

Не пропускай:  [PR] Samsung представя новия стилен и гъвкав Galaxy Tab S5e

Сред най-големите иновации на модела е усъвършенствана версия на стилуса 
S Pen. „Умната писалка” вече е свързана със смартфона посредством Bluetooth технология и дава възможност да се използва за правене на групови снимки от разстояние с помощта на двойната основна широкоъгълна супер бърза 12MP Dual Pixel камера с двойна бленда. Бъдещите собственици на устройството ще могат не само да пишат върху екрана, но и да извършват редица други действия с този аксесоар, като например да управляват музикалния плейър или да водят презентации.
Samsung Galaxy Note 9 предлага и редица подобрения, свързани с батерията, вградената памет и камерите.

За първи път смартфонът разполага с микро SD slot, който да увеличи паметта на телефона до 512GB, в добавка към наличните 128GB вътрешна памет.

Смартфонът разполага с по-мощна батерия, която вече е със заряд от 4000mAh. Устройството работи с по-бърз процесор Exynos 9810, в сравнение с миналогодишния Note8 и неговия Exynos 8895. Моделът е изключително подходящ за активните, съвременни хора, които ценят издръжливостта, бързината, голямата памет и мултифункционалността на устройствата си.

VIVACOM ще предлага пълната цветова гама от новия флагман, в която потребителите могат да избират между класическо черно, нежно лилаво и завладяващата нова комбинация от искрящо син телефон с жълт стилус.