[Видео] RockMelt е един различен уеб браузър за iPad

    Хората от RockMelt смятат, че днешните браузъри не улесняват достатъчно потребителите. За това те са създали собствен уеб браузър за iPad, който предоставя на потребителите информацията, която е интересна за тях, като на потребителите не се налага да отварят редица уеб сайтове, както биха правили със стандартен уеб браузър.

    RockMelt позволява на потребителите да свържат своите Facebook и Twitter акаунти. Уеб браузърът изтегля информация от уеб сайтовете, които потребителят харесва и следи. Той комбинира информацията от тези страници, както и тази от Facebook и Twitter. Интересно в RockMelt е, че той няма адресна лента (или поне не стандартна такава).

    Ако попаднете на съдържание, което искате да споделите, можете лесно да го споделите със своите приятели от социалните мрежи. Системата за споделяне в приложението включва така наречените “емотикодове”, които потребителите могат да избират с едно натискане, вместо да изписват – like, lol, want, WTF, aww.

    Потребителите, които харесват RockMelt браузъра, но не притежават iPad, скоро ще могат да използват възможностите на този уеб браузър от специална уеб страница.