[Видео] И още веднъж Samsung Galaxy Note

    Galaxy Note е смартфон с огромен 5.3” екран, който Samsung наскоро представи. Колегите от thisismynext.com са направили кратко видео, в което го показват. Те смятат, че екранът на Galaxy Note е един от най-добрите екрани, които могат да бъдат видени в мобилно устройство. Това не е изненада за никой, Samsung произвежда Super AMOLED екраните, които можем да видим в техните Galaxy S смартфони, както и Retina екранът, който можем да видим в iPhone 4. Плътността на екрана на Galaxy Note е доста висока, Super AMOLED екранът е много ярък, можете да го гледате под различен ъгъл, цветовете са много ясни и истински.

    Писалката работи толкова добре, колкото Samsung – тя е много лека, но чувствителността на натиск е доста ограничена твърди (поне според пичовете от thisismynext.com).

    Относно производителността, има още какво да се желае. Телефонът е лагвал леко в някои ситуации, което може да се дължи и на многото пиксели на екрана му.

    Това са наблюденията на колегите от thisismynext.com. Надявме се да имаме възможност да тестваме лично Galaxy Note и да споделим собствените си наблюдения относно устройството.