[Видео] Samsung TouchWiz UX за Android Honeycomb

    Samsung показа своите най-нови продукти по време на CTIA 2011. Колегите от Intomobile.com са заснели видео, показващо TouchWiz UX в Android Honeycomb таблетите. Motorola Xoom беше първият Android Honeycomb таблет, който излезе на пазара. Motorola не е променила с нищо Android изживяването. За разлика от Motorola, Samsung прави промени в интерфейса на своите Android устройства.

    TouchWiz UX променя лентата за нотификации, която се намира в долната дясна част на екрана. Потребителите имат възможност да изключват/включват неща като WiFi и GPS от тук.

    TouchWiz UX включва подобрения в някои от widget-ите. Те автоматично се ориентират и пренареждат, когато завъртате таблета в хоризонтално и вертикално положение.

    Ако плъзнете пръста си от долната част на екрана нагоре, се показва бързо shortcut меню, в което са разположени някои приложения. То може да се персонализира.

    Samsung TouchWiz UX изглежда, че лагва на моменти, но трябва да имате предвид, че това е ранен модел, който още не е влязъл в серийно производство. Освен това, софтуера все още се изглажда.

    Предлагаме ви сами да видите видеото, което са направили колегите от Intomobile.com

    заб. UX – User Experience – потребителско изживяване

    Източник: www.intomobile.com