[Press Release] Суперустойчиви на екстремни условия телефони с премиера във VIVACOM

    VIVACOM пуска премиерно за България последен модел суперустойчиви на екстремни условия телефони. От този седмица иновативното устройство Cat B25 на компанията Caterpillar ще може да бъде намерено в търговската мрежа на телекома на цена 2.90 лв./месец с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL или в брой за 29.90 лв.

    Cat B25 навлиза успешно на пазара като предпочитан модел за работа при тежки условия. Устройството се позиционира като почти „неразбиваем” модел, който издържа успешно екстремни тестове на вода, прах, удари и минусови температури. Телефонът е сертифициран по стандарт IP67, който гарантира надеждното му функциониране в прашна среда и навсякъде, където съществува опасност от падане или „удавяне”.

    Cat B25 е снабден със слотове за две SIM карти и TFT дисплей със защитно стъкло Asahi. Устройството разполага с 2-мегапикселова камера, GPRS, EDGE и Bluetooth. Част от комплекта е и практически аксесоар във вид на карабина за захващане на телефона, магнетичен компас, отвертка за лесна смяна на батерията и на SIM картата и хендсфри комплект със слушалки.