[Press Release] VIVACOM сваля цените на интернет пакетите си с над 20%

    От днес VIVACOM сваля цените на всичките си интернет пакети с повече от 20%. Намалението в месечната такса ще важи както за оптичната връзка, така и за пакетите с ADSL-свързаност. Цената на най-популярния VIVACOM Net пакет със скорост до 20 Mbps пък пада с над 30%. Настоящи и нови потребители ще могат да избират скорости от 15 до 100 Mbps на цени между 14.80 и 39.80 лв.

    В допълнение, желаещите да получат високоскоростен интернет през оптика ще могат да го тестват безплатно в разстояние на 30 дни и да се уверят сами в качеството на услугата. Ако са доволни от избрания пакет, те ще могат да продължат да го ползват за срока на договора, който предварително са заявили, или да се откажат в рамките на тестовия период без никакви дължими суми. Единственото, което трябва да направят, е да върнат предоставеното им от компанията оборудване.

    В момента телекомът предлага два VIVACOM Net пакета със скорости от 15 и 20 Mbps и пет за оптичен интернет – VIVACOM FiberNet – които осигуряват високоскоростна връзка до 100 Mbps. С всички пакети потребителите получават включена безплатна лицензирана антивирусна защита за своя компютър, подарък Wi-Fi устройство за безжичен достъп, както и електронна пощенска кутия с достъп чрез POP3/IMAP/SMTP/Web (с обем 500 МB).