[Press Release] Новите абонати на VIVACOM с безплатни разговори с любим номер

    Всички нови или желаещи да пренесат номера си клиенти в мобилната мрежа на VIVACOM ще получат безплатни неограничени разговори с един избран номер за целия срок на договора. Това става с една от всички добавки – +Group1, които телекомът предлага като възможности за персонализиране на основния мобилен план на потребителя. Специалната оферта е валидна до края на май.

    В допълнение новите клиенти на телекома могат да тестват безплатно и някои от най-популярните екстри на телекома за период от един или три месеца в зависимост от договора на основната си тарифа. Така нареченият „опитваш и купуваш” (Try and Buy) период позволява на клиента да ползва услуги без допълнителни разходи и ангажименти. VIVACOM предлага тестване на екстри, които осигуряват неограничен мобилен интернет с до 1500 MB на максимална скорост (+DATA Unlimited), безплатни разговори с до пет любими човека (+Group), както и възможност за текстови съобщения и разговори в мрежата на оператора на символична цена от една стотинка (+SMS и +VIVA).

    Всички посочени пакети ще могат да се заявяват на принципа „опитваш и купуваш” от 3 май до 30 юни 2012 г. Ако са доволни от предоставената им услуга, потребителите ще могат да продължат да я използват толкова дълго, колкото сами преценят. Ако не харесат параметрите й, ще могат да се откажат от нея на кратък номер 123 без никакви дължими суми.