[Press Release] Sony Xperia Go ексклузивно във VIVACOM

    Елегантният Sony Xperia Go стъпва в България ексклузивно в магазините на VIVACOM от утре. Операторът го позиционира като лесно достъпен телефон, който ще се предлага на цена от едва 14.90 лева на месец в комбинация с договор за някой от смартфон-плановете Megacall XL, Unicall XL и Net&Call Super Max.

    Изключително здравият и компактен смартфон пристига на нашия пазар със специалния IP67 сертификат, който предоставя гаранция за устойчивост срещу вода и прах. Sony Xperia Go се отличава с впечатляващ, устойчив на надраскване 3.5” сензорен дисплей с Mobile BRAVIA® Engine и възможност за работа с мокри пръсти. Екранът му е със специално антирефлексно покритие и пресъздава перфектна картина дори и при ярка слънчева светлина.

    Телефонът е оборудван още с 5-мегапикселова камера с LED светкавица и автофокус, която поддържа запис на 720p HD видео и се стартира за малко повече от секунда. Привлекателният облик на модела се допълва още от NovaThor U8500 чипсет с двуядрен процесор, който работи на 1 GHz, а RAM паметта му е 512 MB. Той разполага с икономичен режим на батерията за времето, в което няма възможност да бъде зареден, както и с вградена памет от 8GB, която може да бъде увеличена до 32GB.

    Новият Xperia Go е с операционна система Android 2.3 Gingerbread и характерната функция за разпознаване на музикални парчета на Sony – Track ID.