VIVACOM пуска революционен мобилен план без договор

  Революционен мобилен план без срочен договор пуска VIVACOM от 1 септември. За първи път на пазара се появява гъвкава тарифа, която потребителят създава сам и може да променя всеки месец в зависимост от своите нужди. Новият план се базира на въведените и придобили широка популярност сред клиентите на телекома „добавки”. С тях всеки може да създаде такъв план, който да отговаря на месечното му потребление, без да се налага да плаща за включени минути, трафик или кратки съобщения, които не използва.

  Клиентът сам дефинира параметрите на своята тарифа и избира какво да включи в нея. Той може да избира между добавки (т.нар. „плюсове”) с включени минути в мрежата на VIVACOM, във всички национални мобилни мрежи, към международни оператори. Предлагат се още плюсове за SMS-и в мрежата на VIVACOM или към мобилните оператори в България, както и неограничен мобилен Интернет. Допълнителните пакети, които могат да се комбинират са на цени между 3.90 и 9.90 лв. в зависимост от включеното количество услуги.

  Не пропускай:  [PR] Новият таблет за цялото семейство е Lenovo Tab 7

  Единственото изискване е потребителят да активира минимум два плюса, като може да добавя и премахва услуги всеки месец според своите текущи нужди. Клиентите могат да се откажат от създадения от тях план по всяко време с 30-дневно предизвестие, без неустойки. Цените за разговор към всички оператори в страната извън включените минути в съответната добавка са на ниската цена от 0.25 лв.

  Клиентът може да заяви създадения от самия него тарифен план и на срочен договор, което ще му позволи да ползва изгодни отстъпки при закупуването на последните модели мобилни телефони. Освен това потребителите могат да прибавят към плана си и от добре познатите вече стандартни добавки +Group, +SMS +VIVA, BlackBerry, +Roaming EU и Data, и + World.

  СПОДЕЛИ