Xiaomi Mi Mix 2S ще има две камери на гърба и керамичен корпус

Единственото, което би могло да разочарова потребителите и фенове на Xiaomi в Mi Mix 2 е основната камера. По “традиция”, Xiaomi не се славят като много добри в тази дисциплина. Всичко останало в Mi Mix 2 е страхотно – дизайн, хардуер, усещане и други..

Очертава се, Xiaomi да решат проблема с камерата в Mi Mix 2S и с това да елиминират всякакви пропуски. Според слуховете до момента, Mi Mix 2S ще има почти идентичен дизайн с този на Mi Mix 2, като единствената разлика (на тема дизайн), ще бъде още по-малката рамка под дисплея.

На практика, Xiaomi Mi Mix 2S обаче, ще бъде по-добър от Mi Mix 2. Ще има две камери на гърба, което го прави първият смартфон на Xiaomi с две камери от Mi Mix серията им. Говори се, а е и логично, Mi Mix 2S да получи голямо подобрение при снимките при слаба осветеност. Новият тийзър от Xiaomi с луна, намеква за тази възможност.

Не пропускай:  Следващият Ви Xiaomi смартфон, може да е много по-скъп?

Също както Mi Mix 2, Mi Mix 2S ще има изцяло керамичен корпус, което ще придаде премиум усещане, още по-добро преминаване на сигнала и разбира се – страхотен PR на компанията.