Ново YouTube приложение за iPhone и iPod Touch

    В началото на месец Август, излезе beta 4 на iOS 6 и най-интересното беше, че нямаше вградено YouTube приложение. От Apple коментираха, че лицензът им за YouTube приложението в iOS е изтекъл и предложиха на потребителите да използват Safari.

    Още тогава стана ясно, че Google няма да оставят нещата така и сега, един ден преди премиерата на iPhone 5 и официалното пускане на iOS 6 – от Google пускат изцяло ново YouTube приложение за iPhone и iPod Touch.

    Новото YouTube приложение е почти идентично с това за Android устройствата. Със слайд надясно, можете да изведете меню с каналите, за които сте се абонирали и друго съдържание. От Google са добавили и share бутон, който използва вградените в iOS възможности за споделяне.

    Подобрено е и търсенето в новото YouTube приложение. Поддържа се предсказващо търсене, подобно на това в google.com и гласово търсене.

    Новото YouTube приложение за iOS потребителите ще бъде налично всеки момент в AppStore. Ще има и версия за iPad, но тя ще се появи по-късно, като няма посочена конкретна дата.

    source