Huawei с пресконференция непосредствено преди IFA 2016

    Напоследък, доста се говори за Huawei и бързият им ръст в сферата на мобилната индустрия. След като вече представиха своя Huawei P9 и инвестираха доста в реклама за модела (дори в България), вероятно се чудите какво следва?

    Имаме новина за Вас. Huawei се подготвят за сериозно присъствие на IFA 2016 в Берлин през месец септември. Всъщност, пресконференцията им ще бъде непосредствено преди IFA 2016 – на 1 септември, от 10.30 часа сутринта.

    Въпреки, че компанията не споменава точно какво ще представят на въпросната конференция, можем спокойно да разчитаме да видим наследника на Huawei Mate 8 от миналата година.

    Mate 8 бе представен през месец ноември 2015 година и “подраняването” вероятно е предизвикано от по-ранната поява на Galaxy Note 7, който се очаква да бъде представен в началото на месец август. По този начин, Huawei от една страна ще имат по-големи шансове срещу Samsung, а от друга – ще има поне месец преднина пред iPhone 7 Plus или iPhone 7 Pro (анонс през септември, на пазара – октомври).