Димящи кутии с надпис Galaxy Note 7 се превърнаха в най-добрия костюм за Хелоуин за 2016 година

    Хелоун води началото си от келтския езически ритуал Сауин и съвпада с честването на католическия ден на Вси светии. Чества се на 31 октомври и по традиция, децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си за бонбони и сладки с предупреждението, че ако не ги получат – ще им изиграят номер. (Wikipedia)

    Ето че, Хелоун наближава и Крис Кили (креативен Facebook потребител) е споделил клип на стената си със заглавие “This Halloween I am going as a fire hazard” или иначе казано, пичът ще плаши съседите си с пожат (вероятно ако не му дадат сладкиши). Какъв е костюмът?

    Тук идва най-забавната част. Крис е взел няколко картонени кутии с размерите на кутия за Galaxy Note 7, принтирал е черния дизайн с надпис Galaxy Note 7 и ги е прикрепил към фланелката си. Монтирал е тръба (маркуч), който преминава през някакъв бавно запалим материал и крайният резултат е външен вид като на заложник със заложена подвижна бомба или камикадзе, който пуши и всеки момент може да избухне. Креативно и определено може да изкара акъла на много хора, докато се предвижва с автобус или метро до някое парти.

    Samsung вече показаха, че нямат чувство за хумор, премахвайки видеа на GTA с Note 7 модa, интересно е как ще реагират на тази шега…