Как може да имате Screen Off Memo от Note 5, на Note 3, Note 4 и Note Edge

Samsung направиха няколко сериозни подобрения в Galaxy Note 5. Exynos 7420 е страхотен, има невероятно 16MPx основна камера, претрупана с екстри и не на последно място, Note 5 има доста по-премиум усещане от предшествениците си.

Може би една от най-удобните за работа екстри в Note 5 е Screen Off Memo функцията, която позволява на потребителите да пишат бързи бележки, когато екранът на смартфона е изключен. Просто вадят S Pen от устройството и директно пишат върху тъмния екран. Просто гениално.

Оказва се, че още доста потребители, могат да се възползват от Screen Off Memo. Например тези с Galaxy Note 3, Note 4 и Note Edge. Как да стане това, споделя член на XDA (на линка има опция за даунлоуд и описание).

Не пропускай:  Galaxy S9 може да бъде представен по-рано от очакваното. И да - ще взаимства трикове от iPhone X

Функцията на практика е приложение. Просто трябва да свалите .apk файла от тук и да го инсталирате на смартфона си. Всъщност нещата ще Ви се получат, само ако сте (както писахме) с Note 3, Note 4 или Note Edge, защото само те имат S Pen, който може автоматично да стартира приложение щом го извадите.

СПОДЕЛИ