BlackBerry 10 L-Series се показа отново. Този път във Виетнам

    Имайте предвид, че няма нищо сигурно преди официалния анонс на BlackBerry 10 на 30 януари 2013 година, но изглежда, че някъде във Виетнам е имало щастливец, който се е докопал до BlackBeery 10 устройство и е успял да направи най-чистите и ясни снимки до момента.

    Снимките са на BlackBerry 10 от L-серията. Телефонът има приятен и модерен дизайн с изцяло чувствителен на допир екран и сваляем заден капак с вградена NFC антена. Устройството ще има слот за microSD карти и ще използва microSIM карта. Батерията ще е сменяема и с капацитет от 1800mAh. На снимката ясно се виждат и уникалният Play/Pause бутон с бутоните за увеличаване и намаляване на звука около него. От лявата страна се виждат microUSB и microHDMI портовете.

    Галерията със снимки в tinhte.vn е доста богата. Новото BlackBerry 10 е много елегантно и лично за нас изключително красиво. Дано и софтуерът, на който залагат толкова много от RIM, също е толкова добър, колкото и външния вид на устройството. Пожелаваме успех на RIM и очакваме 30 януари с нетърпение.