Galaxy S21 FE вместо Galaxy Note 21 през август

Вчера, Samsung представиха Galaxy A52 и Galaxy A72. Новата A серия определено е привлекателна, но запалените фенове на компанията, се интересуват от по-мощните ѝ модели. Evan Blass пък публикува нещо в тази посока…

Публикува “пътна карта” с всички устройства, които Samsung ще представят идните месеци. На картата присъстват Galaxy A52 и A72, което за пореден път показва, че може да се вярва на информацията.

Според пътната карта на Evan Blass, следващият голям анонс на Samsung ще е за таблетът Galaxy S7 Lite – юни 2021 година. През месец юли пък, ще бъде представен Galaxy A22 – бюджетно 5G решение от корейците. Говори се, че Galaxy A22 ще работи с Dimensity 700 чипсет от MediaTek и ще има четворна камера на гърба (48+8+2+2). Отново през месец юли, ще бъде представен и Galaxy A82 5G – основната камера ще може да се използва и за предна камера.

Виж още:  Топ 5 смартфон бранда за 2020 в световен мащаб и по региони

Най-интересното е, че е обявена и точната дата и месец, на анонса на Galaxy S21 FE – наследник на миналогодишния Galaxy S20 FE. Става въпрос за 19 август.

Samsung коментираха, че отлагат представянето на Galaxy Note 21, заради липса на компоненти, но изглежда, че при Galaxy S21 FE няма такъв проблем. Изглежда като добър ход от Samsung, защото S21 FE ще бъде и по-достъпен за потребителите и поне на теория, би трябвало да се сблъска с по-голямо търсене от тяхна страна.

С други думи, през август очакваме Galaxy S21 FE, а не Galaxy Note 21.

Рендърите на Galaxy S21 FE са предоставени от LetsGoDigital.

Виж още:  Samsung ще представят двойно свъваем смартфон още тази година?