HTC с U събитие в средата на следващия месец

HTC-Save-the-Date-5-16-800x420

На HTC не им върви през последните години. А не е като да не се стараят… HTC 10 е прекрасен, но не успя да стане пазарен хит. HTC U Ultra също е готин, но стартира на малко по-висока цена, отколкото би трябвало. Но – HTC продължават битката. Важното е никога да не се предават, нали?

Тайванците вече подгряват потребителите за събитие в средата на месец май (16 май), на което очевидно ще представят нов смартфон от U-серията си. Слоугънът на рекламното клипче е “Squeeze for the Brilliant U”, което намеква за HTC Ocean с чувствителни рамки, за който писахме наскоро.

Не пропускай:  HTC официално обявиха, че ще правят блокчейн-смартфон

Видеото намеква и за сериозен звук, която затвърждава предположенията за BoomSound високоговорители, а след HTC U Ultra – няма да сбъркаме ако допуснем и наличието на система с 4 микрофона за 3D аудио запис.

Очакваният “брилянтен” HTC U смартфон, най-вероятно ще бъде със Snapdragon 835 чипсет от Qualcomm, 4GB RAM (стискаме палци за 6GB, че да внесе малко смут в редиците на останалите смартфон производители), минимум 64GB вградена памет и UltraPixel технологията на тайванците.

HTC U събитието ще се излъчи на живо от Тайван, на 16 май от 2.00am ЕТ (9.00 часа сутринта, българско време). Стискаме “всичките палци” на HTC, да успеят да представят нещо, което да ни впечатли. Имат нужда, а и без тях би било скучно…