iPhone 11 ще има нова водоустойчива технология на дисплея и ново поколение обратна връзка?

Max Weinbach е разработчик на приложения за iOS и наскоро е разкрил някои любопитни детайли за следващия iPhone 11. Същият, все още не се е доказал като надежден източник на информация, което означава да приемете следващите редове с “едно на ум”…

Според Weinbach, iPhone 11 може да има нова “водоустойчива” технология на дисплея, която ще позволи на смартфона, да разпознава жестове и тапвания по дисплея, докато е под вода.

Друго интересно откритие е, че Apple работят по следващо поколение Taptic Engine, което ще е още по-прецизно. Детайлите не са много, но Weinbach твърди, че то ще позвили на потребителите да усещат различни обратни връзки (вибрации), от различни части на екрана. Например ако натиснете бутон в горния десен ъгъл на устройството – ще получите обратна връзка (вибрация) точно от горния десен ъгъл на смартфона. Това би могло да е истина – Apple си падат по тези неща…

Не пропускай:  Apple пускат iOS 13.5.1 с "важни актуализации по сигурността"

Заедно с iPhone 11, ще видим и iOS 13 ъпдейта на компанията с включен Dark Mode. Според Weinbach, тъмният режим на Apple обаче, ще се появи чак в iOS 13.1.

Според предишни слухове, iPhone 11 моделите ще имат по-големи батерии, по традиция безжично зареждане и обратно безжично зареждане.

Тепърва, слуховете за iPhone 11 моделите ще зачестяват. Да видим, как ще отговорят Apple, на новите Galaxy S10.