Motorola RAZR ще се забави в САЩ и Китай

В края на 2019 година, Motorola представиха обновения и сгъваем Motorola RAZR. Устройството разбуни духовете в мрежата, предизвика усмивки сред журналисти и потребители, което само по себе си е един страхотен старт. Единственият проблем е, че компанията не обяви точните дати, когато смартфонът ще се появи на пазара.

Първоначално, Moto RAZR бе лансиран за американския пазар през ноември, 2019 година. Yang Yuanqing , председател и изпълнителен директор на Lenovo Group, е потвърдил, че продажбите в САЩ ще се забавят.

Liu Jun, старши вицепрезидент на Lenovo Consumer Business Group, е разкрил че Moto RAZR може да бъде пуснат на пазара в Китай, в края на второто тримесечие на 2020 година.

Ще Ви припомним, че Moto RAZR е сгъваем смартфон с малък 2.7 инчов външен дисплей с резолюция от 800 х 600 пискела. Щом го отворите, получавате огромен 6.2 инчов дисплей с резолюция от 2142 х 876 пиксела. Под него е така наречената “брадичка” в която се намира сензорът за пръстовите отпечатъци. Чипсетът е Snapdragon 710, има 6GB RAM, 128GB вградена памет, 2510 mAh батерия и работи с Android 9 Pie.

Всъщност, единственото цената би могла да бъде “спирачка” в продажбите на сгъваемия Moto RAZR – смартфонът ще се предлага за 1499 щатски долара, което би трябвало да означава около 3000лв в България.