Появи се снимка на екрана на Nokia Windows Phone 8 телефон от среден клас

    Остават няколко седмици до Nokia World. Това води до появята на все повече слуове, касаещи Windows Phone 8 устройствата, които Nokia ще представи по време на събитието.

    Едно от нещата, които се появиха в интернет, е снимката по-горе. Вижда се рамката на екрана на Nokia Windows Phone устройство. Снимката е дошла от ALPS (производител на капацитивни екрани за смартфони), един от партньорите на Nokia.

    Диагоналът на екрана от снимката е около 4.3“, изглежда ,че екранът ще бъде с резолюция 1280х720 пиксела или 800х480 пиксела. От снимката можем да видим единствено големината на екрана, отношението между височината и ширината на екрана, логото на Windows Phone и дупка за сензора за светлина.

    Фактът, че показания панел на снимката не изглежда да е част от поликарбонатно цяло тяло (като на Lumia 800, Lumia 900), предполага, че става въпрос за устройство от среден клас. Няма дупка за камера, която да бъде разположена в предната част на устройството.

    Не можем да сме сигурни, че сниманата част е от устройство, което ще бъде пуснато на пазара. Възможно е да става въпрос за част от прототип, който не е одобрен и няма да излезе на пазара изобщо.