Samsung Galaxy S II и Galaxy Note ще получат Android 4.1 Jelly Bean

    Преди десетина дни се появи информация, според която Samsung не са сигурни, дали ще има ъпдейти за Galaxy S II и за Galaxy Note до Android 4.1 Jelly Bean, най-новата версия на мобилната платформа на Google. Според информацията, компанията била в процес на тестове, след които ще реши дали да пусне въпросните ъпдейти.

    Можем да зарадваме собствениците на Galaxy S II и Galaxy Note, че техните устройства ще получат ъпдейт до Android 4.1 Jelly Bean. Информацията е потвърдена от вътрешни източници, въпреки, че за момента няма официално потвърждение от Samsung.

    Ъпдейтът за Galaxy S II трябва да излезе през септември или октомври месец. За Galaxy Note няма информация кога точно да се очаква.

    В края на този месец очакваме да излезе ъпдейт до Jelly Bean за Galaxy S III. Това ще е първият не-Nexus смартфон, който ще получи Jelly Bean. В интернет пространството вече се появи работна/тестова версия на Jelly Bean ROM за Galaxy S3. Изглежда, че от Samsung скоро ще приключат работа по софтуера и е напълно възможно да успеят да пуснат ъпдейта до края на месеца.