Още рендъри на iPhone SE 2. Анонсът се отлага за септември?

iPhone SE е “класиката” на Apple. Смартфонът вече се продава цели 2 години, като дизайнът му е на 4 години. Въпреки всичко, той се продава добре и покрива една ниша от потребители и фенове на по-компактните iOS устройства.

Вчера показвахме рендър на iPhone SE 2, като източникът е производител на аксесоари за смартфона. Сега има още рендъри, направени на същия принцип – въз основа на калъфите и стъклените протектори за устройството.

Нещо повече, твърди се че анонсът на iPhone SE 2, ще бъде отложен за месец септември (а не през месец март), заедно с другите модели на Apple. Информацията е от Mac Otakara и в случай, че се окаже вярна – Apple ще представят не три, а цели четири iPhone-а през септември, 2018 година.

Не пропускай:  Лийк разкрива датата на появата и цената на Apple Glass

Що се отнася до самия iPhone SE 2, до момента има два слуха. Единият е за “стандартен” дизайн, като този на iPhone SE, а вторият – за iPhone SE 2 с безрамков дизайн и прорез в горната част на дисплея, като този в iPhone X. Не е ясно, как точно ще изглежда iPhone SE 2, но скоро ще разберем…