Появиха се тийзъри и резултатите на Realme X50 Pro Player се появи в Geekbench

Realme продължават да подгряват феновете за предстоящия Realme X50 Pro Player. Смартофонът ще бъде представен на 25 май в Китай, но сега компанията споделя няколко нови картинки по темата. В същото време, той се появи и в Geekbench 4.4.

Realme X50 Pro Player е за взискателните геймъри.

 

Realme X50 Pro Player може да се похвали със Snapdragon 865 чипсет на Qualcomm, до 12GB LPDDR5 RAM и съдейки по тийзърите – UFS 3.1 памет. Според Geekbench, бележи 309 точки в single-core теста и 12 820 точки в multi-core теста. В общи линии – изненади няма тук.

Тийзърите таргетират геймърите… В това също няма изненади. Да не забравяме, че Realme X50 Pro Player е с топ хардуера от Realme X50 Pro, но със занижени параметри на тема камера. Т.е – фокусът са геймърите, а не фотолюбителите.

Не пропускай:  Realme са с над 40 милиона потребители по света

Според тийзърите, Realme X50 Pro Player ще има подобрено охлаждане – “multi-layer cooling solution”, включващо изпарителна камера и графитни пластове, които от своя страна ще позволят на чипсета, да работи с около 10 градуса по-ниска температура. Любопитното в случая е, че изпарителната камера е с площ от 1821 квадратни милиметра, а графитните пластове – 9650 квадратни милиметра. Сериозна площ, която определено сочи за старанието на компанията, да направи X50 Pro Player максимално подходящ за запалените геймъри и разбира се – със стабилен FPS и без тротлинг.

Съвсем логично за да подобри геймърското изживяване, Realme X50 Pro Player ще има Dolby Atmos и Hi-Res Audio.